bootstrap html templates

Nezam Musavi-Nejad

De ritmische basis

Vele jaren terug begon Nezam als leerling van Salvatore.
Een leerling met maar één doel; het onder de knie krijgen van de complexe, ritmische begeleidingsstijl van de Rumba Flamenca. Dat lukte en al snel stond Nezam met zijn leraar op het podium om hem te begeleiden. Hoewel hij prima in staat is te soleren kiest hij ervoor om zich te concentreren op die ene taak, in dienst van het collectief. Van de drie is hij zonder twijfel de grootste Gipsy Kings fan!

Spaanse muziek

Salvatore Giuseppe Sichi

Virtuoze front-man

Deze vingervlugge solist van trio Ritm'O beheerst tal van stijlen, van jazz tot klassiek en alles daar tussen in. Bij Ritm'O keert hij terug naar zijn eerste de liefde: de Rumba Flamenca. Als invloeden op zijn stijl noemt hij Manitas de Plata, Paco de Lucia, Eric Clapton, Tonino Bailardo en mede-lid van trio Ritm'O Gigi Baldeo. Naast professioneel muzikant
is hij ook actief als componist, producer, docent, studio-muzikant en presentator.
Hij heeft een eigen productiebedrijf,onder de naam SGS Productions
Salvatore gebruikt bij optredens een speciaal voor hem gemaakte gitaar van Leonardus!  

Gigi Baldeo

De stille kracht

Een absolute meester muzikant, gezegend met een absoluut gehoor, encyclopedische kennis van muziek en ongekend muzikaal gevoel. Bescheiden tot op het bot., vult Gigi op onnavoglbare wijze de gaten tussen begeiding en solo op, soms door een harmonie mee te soleren, soms door de ritmiek te ondersteunen of een baslijn te spelen. Iedere noot een verrijking van de muziek. Een muzikant die bij de leek niet op zal vallen maar die door iedere echte muzikant direct herkend zal worden als een absolute grootheid.